بوتیک هتل جویبار، اصفهان
یک هتل هفت اتاقه جذاب و دیدنی که صاحبش یک معمار جوان به نام طاهره مختارپور است. این هتل که از بازسازی و مرمت یک ساختمان متعلق به اواخر دوران قاجار (قرن نوزدهمی) خلق شده است، ظاهری مدرن و شیک به خود گرفته است و جزئیات آن طوری طراحی شده است که روح معماری سنتی آن را میتوان در قلب طراحی داخلی مدرنش مشاهده کرد. نکته جالب اینجاست که این اقامتگاه استفاده از پلاستیک را کنار گذاشته است، از مواد شوینده ارگانیک استفاده میکند، برای گیاهخواران هم منوی غذایی دارد و از صنایعدستی ایرانی بهره میگیرد.
بوتیک هتل حنا، تهران
معماری این هتل بیشباهت به معماریهای سبک باوهاوس در آلمان نیست که در دهه ۱۹۳۰ میلادی رواج داشتند. مدیران این بوتیک هتل این ساختمان را طوری مرمت و بازسازی کردهاند که اقامتگاهی مدرن و راحت برای مسافران فراهم آمده است که توجه بسیاری از معماران و طراحان داخلی را نیز به خود جلب میکند.
هتل درب شازده، شیراز
این هتل هفت اتاقه به وسیله فرانک عسکری اداره میشود و در اصل منزل یک بازرگان بوده است که در قرن نوزدهم زندگی میکرده است. این ساختمان زیبا با مرمت حرفهای و تخصصی دوباره احیا شده است و دیوارهای خوشرنگ و پنجرههای رنگارنگش حیاتی تازه به آن بخشیدهاند.
مهمانخانه حوضک، اصفهان
مهمانخانه حوضک اولین اقامتگاه بومگردی اصفهان به شمار میرود و در جوار مسجد جامع اصفهان، اثر ثبتشده جهانیِ این شهر، ساخته شده است. مدیریت این مهمانخانه بر عهده یک زوج جوان است و صمیمیتش به گونهای است که انگار گردشگرها، میهمان خانه این زوج هستند. این زوج کارگاه چاپ باتیک برگزار میکنند و دوچرخه در اختیار میهمانان خود قرار میدهند تا بتوانند به راحتی در شهر بچرخند.
به توصیه سیانان، سفر به ایران با اقامت در هتلهای کمتر شناخته شده میتواند جذابیتهای خاص خود را داشته باشد و برای سفر به این کشور نباید صرفا به دنبال اقامت در هتلهای مشهور و شناخته شده بود.
مشاهده پست مشابه : عکس جدید چکامه چمن ماه در کنار مهدی مظلومی شایعات را تایید کرد